Bij Puntgaaf drukwerk kun je dus écht terecht voor álle soorten drukwerk. Wij koppelen decennialange ervaring aan ons uitgekiende netwerk van drukkers en andere vakgrafici. Partners waarvan we precies weten wat ieders sterke punt is. En omdat we niet vanuit de beperking van een eigen machinepark hoeven te denken, kunnen wij altijd jouw drukopdracht centraal stellen. Die persoonlijke en uitgebreide aandacht voor elke opdracht maakt Puntgaaf drukwerk de ideale partner voor ieders drukwerk. Dat geldt voor de zakelijke markt, studenten, de kunst- en cultuurwereld, zorginstellingen, architecten, reclamebureaus, en vast ook voor jou!

PUNTGAAF_Arjen_0006

Arjen van der Wal

Grafisch vormgever

Ik ben geboren in Den Haag, opgegroeid in de Zaanstreek en later in Amsterdam, twaalf jaar geleden neergestreken in Leiden. Qua leeftijd de nestor van het team, maar nog altijd jong van geest! Na als vormgever gewerkt te hebben bij verschillende reclamestudio’s en -bureau’s, ben ik nu het creatief brein achter de producties die we bij Puntgaaf drukwerk vanaf de ontwerpfase oppakken. Ik hou ervan wanneer je met een ogenschijnlijk simpel ontwerp toch weet te verrassen.

PUNTGAAF_Daan_0006

Daan Karstens

Geboren en getogen in Leiden, werd mij als zoon van een drukker de liefde voor het ‘grafische’ al met de paplepel ingegoten. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in onze familiedrukkerij werd het tijd voor een frisse start. Een start die veel beter past bij deze tijd. Niet meer een eigen machinepark als uitgangspunt, maar de opdracht van de klant. Ik wilde zonder beperkingen met grafische media bezig zijn. En ook de klant betaalbaar en zonder beperkingen kunnen bedienen. Het resultaat mag er zijn. Elke klant, ‘klein’ of ‘groot’, krijgt de volle aandacht. In mijn hobby’s ga ik ook graag de uitdaging aan. Ik mountainbike graag, en dan is niets leuker om een technisch uitdagend parcours te fietsen.
Kom eens kijken in onze inspiratieruimte, dan zie je welke uitdagingen we allemaal zijn aangegaan afgelopen 14 jaar!

PUNTGAAF_Jan_0006

Jan Karstens

Samen met Daan vertegenwoordigde ik de vierde generatie in onze familiedrukkerij. Dat was keihard werken, en ik heb een lange adem. Maar toch te kort om vol te houden. Er was geen bestaansrecht meer voor onze drukkerij in Leiden, dus moesten we de bakens verzetten. En dat hebben we gedaan. Ook in mijn sport zie je mijn karakter goed terug. Ik ben fervent marathonloper. Dat doe ik met passie en vooral een enorm doorzettingsvermogen. Eigenlijk doe ik dat met alles. Opgeven komt niet in mijn woordenboek voor. Zo geniet ik ook van mijn oldtimer Jaguar. Alleen al van de prachtige vormgeving en souplesse. Alles doe ik eraan om hem in perfecte conditie te houden. Ik ben trots waar we voor staan. In de breedte hebben wij ontzettend veel verstand van media. Zowel offline als online. Je komt bij ons terecht in een warm bad, waarin wij je bij elke stap meenemen. Onze uitdaging is om jou te verrassen met een eindproduct wat al jouw verwachtingen overtreft. Daar krijgen ook wij energie van.

‘Hun service is fantastisch, ze zijn flexibel en denken goed met je mee. Een aanrader!’

‘Top team! Al jaren goed geholpen. En elke keer even gezellig.’

‘Klantvriendelijkheid staat bij Puntgaaf drukwerk duidelijk hoog in het vaandel.’

‘Dit bedrijf denkt met je mee en staat voor de kwaliteit die ze beloven! Ik was tot twee keer toe aan de late kant met de aanlevering en toch hebben ze alles op dezelfde dag gedrukt en verstuurd. Wat een service.’