Artistic Moods

Artistic Moods krijgt ons echt in de artistieke stemming

Ontwerpers en startende kunstenaars vinden het soms moeilijk om hun werk aan de man te brengen. En het is ook moeilijk om ‘offline’ kunst en ontwerpen online aan de man te brengen. Dat zien we bij Puntgaaf Drukwerk ook wel in de praktijk. Hoe geef je op de blog nou goed de levendige foto’s uit een brochure, de zwaarte van het papier of de bijzondere steek in de kaft van een boek weer?

Online publiek

Voor (kleine) kunstenaars is daar tegenwoordig Artistic Moods, een website en social media platform die jonge ontwerpers, kunstenaars en andere creatievelingen helpt om hun kunst ook online weer te geven en een publiek te bezorgen.

Artistic Moods

Tutorials

Artistic Moods heeft zich in de laatste jaren ontwikkelt tot heel succesvol en ontzettend lekker weg lezende blog voor kunstliefhebbers. Sinds kort biedt de site ook online tutorials en begeleiding voor kunstenaars die hulp willen bij het uitbreiden van hun online aanwezigheid. Kijk eens rond op de site en misschien vind je wel iets moois voor de feestdagen…

Ook zin in een artistiek ontwerp voor uw drukwerk? Neem contact met ons op via info@puntgaafdrukwerk.nl of bel 071-528 42 50.