Bundel je gekste, leukste en waanzinnige Whatsapp-gesprekken in een boek!

Sommige gesprekken verdienen het om vereeuwigd te worden, aldus Thijs Vochteloo van de start-up Whappbook. Samen met de meest memorabele foto’s kunnen liefhebbers hun leukste Whatsapp-conversaties bij dit bedrijf bundelen in een fysiek fotoboek of e-book.

Perfect als je nog een origineel cadeau zoekt om te geven op een verjaardag, bruiloft, verlovingsfeest, babyshower of gewoon zomaar. “We richten ons op specifieke doelgroepen. Denk aan vakantiegangers, relaties of bijzondere momenten als geboorte of overlijden. Mensen sturen zelf de chat naar ons op, ontvangen een preview en vanuit deze preview kan het boek eenvoudig worden besteld. Het hele proces is geautomatiseerd,” vertelt Vochteloo tegen Emerce.

Hoe werkt het?
Klanten sturen hun Whatsapp-gesprekken naar make@whappbook.com. Een contactpersoon neemt dan de vormgeving voor zijn of haar rekening en stuurt voor het afronden van de bestelling een preview. Daarbij waarborgen ze de privacy. Je hoeft je dus – hoogstwaarschijnlijk – geen zorgen te maken dat een ander jouw gesprekken uitgebreid zit te lezen.

De prijzen beginnen voor een fysiek fotoboek met 48 pagina’s bij zo’n twintig euro, voor een e-book van 1000 pagina’s betaal je minstens 5 euro.

open_bookebook-ipad