brochure

Bijzonder drukwerk in het nieuws: brochure van een halve meter dik…

De meeste autofabrikanten brengen geen folders meer uit, de meeste klanten kijken liever online naar de nieuwste modellen of komen langs in de winkel. Toch heeft Lexus voor de nieuwe ES300h een papieren brochure laten maken in een gelimiteerde oplage van 15 stuks. Het resultaat mag je gerust buitengewoon noemen.

Voor de marktintroductie van de Lexus ES 300h heeft de Nederlandse importeur een brochure laten maken waarin de complete standaarduitrusting staat beschreven. Hoe dat er dan uit ziet? Een folder van liefst 236 pagina’s met een dikte van 54 centimeter en een gewicht van 26 kilogram. De uitgave is alleen in het Nederlands gedrukt.

Lexus werkte voor dit project met kleine, lokale ondernemers. Deze werkwijze past volgens de autofabrikant bij het vakmanschap en handwerk dat Lexus ook in zijn auto’s toepast. De brochure is compleet met de hand gemaakt.

Wil jij dit monster weleens in het echt zien? De brochure is exclusief bij alle Lexus-dealers te bekijken. Heb je daar geen zin in? Dan kun je de brochure ook digitaal bekijken op de website van Lexus.

Wil jij ook iets bijzonders neerzetten? Neem contact met ons op!

 

Bron: AD.nl