bezoek

Klas op bezoek bij Puntgaaf Drukwerk!

Afgelopen week hadden wij “hoog” bezoek: groep vijf van de Houtmarktschool uit Leiden kwam bij ons om te leren hoe boeken nu eigenlijk gemaakt worden.

Hartstikke leuk initiatief van de Houtmarktschool: omdat de kinderen meer te weten wilden komen over het drukken van boeken, kwamen ze bij ons op bezoek, twintig man sterk. Het werd een heel gezellige middag, waarin Daan en een medewerker van Papyrus uitlegden hoe het drukken en maken van een boek in zijn werk gaat. De medewerker van Papyrus vertelde hoe papier eigenlijk gemaakt wordt. De kinderen vonden het reuze interessant en ook alle ontwerpen van Puntgaaf Drukwerk werden uitgebreid bekeken.

Ansichtkaarten

Daarna keken we ook nog een kort filmpje over het drukken van een boek. Natuurlijk mochten de kinderen ook nog zelf iets ontwerpen. Iedereen mocht een tekening maken die wij op dit moment aan het omtoveren zijn tot ansichtkaarten. Binnenkort bezorgen we ze in de klas.

Kijk hier het filmpje dat de kinderen keken over het drukken van een boek. Hartstikke leuk om samen met je kind te kijken!

Wil jij ook iets laten drukken? Mooie kaart in gedachten? Neem snel contact met ons op.