glutenvrij

Oh my pie! Van glutenvrije last naar glutenvrij feestje!

Marike Bol is een ras optimist. Het zit haar niet in het bloed om bij de pakken neer te gaan zitten. Hierdoor heeft zij het talent om van elke nare situatie iets positiefs te maken. Ook toen bleek dat zij een glutenintollerantie heeft, bleef zij optimistisch.

Bak een taart en vier het

In plaats van te kijken naar wat ze niet mocht, bakte ze taart. Dat laatste bedoelen we letterlijk. Na haar diagnose glutenintollerantie begon ze zich te verdiepen in wat ze allemaal nog wel mocht en bakte ze de heerlijkste taarten voor zichzelf. Zo begon ze haar blog Oh my pie! Alle recepten zijn glutenvrij. Het succes van haar blog smaakte zo lekker, dat ze ook graag een kookboek wilde maken met haar lekkerste en populairste recepten. Combineer die recepten met haar schrijftalent (Marike is ook nog eens docent op het vmbo) en tadaaa… een van de leukste en meest leesbare kookboeken van dit moment was geboren.

Wij hielpen haar bij het ontwerpen en maken van dit mooie en lekkere boek. Gelukkig kwam Marike ook af en toe langs om één van haar heerlijke taarten aan ons te laten proeven. We zijn heel trots op het eindresultaat; zoals de taarten lekker weg eten, leest het boek heerlijk weg! Het boek is een feestje voor de zintuigen geworden. Probeer het maar eens door te komen zónder dat het water je in de mond loopt.

Over het boek

De vormgeving heeft Puntgaaf Drukwerk voor zijn rekening genomen. Het boek is gedrukt op ISO grijs wit ongestreken papier. De omslag is van high scratch mat laminaat en er zit een spot op met glitters. Als je het boek opent ruik je haast die lekkere taarten van Marike. Maar wacht eens… Je ruikt ze echt! Op twee plaatsen in het boek zit namelijk geur in het papier. Zo krijg je nog meer trek in de heerlijke baksels. Wij hebben een oplage van 1250 boeken gedrukt.

Heeft u ook een opdracht voor ons? Neem snel contact met ons op en bel 071-528 42 50 of mail info@puntgaafdrukwerk.nl.