Weer eens wat anders: borden voor de Grondstofjutters

Zakelijk drukwerk saai? Alleen visitekaartjes en folders? Als je onze website in de gaten houdt dan weet je dat we de meest uiteenlopende creatieve producten afleveren. En al draaien wij onze hand niet om voor een kek visitekaartje, wij vinden het ook ontzettend leuk om eens wat anders te maken. Deze keer: vier grote borden voor de Grondstofjutters!

Onlangs maakten wij voor de vierde keer grote borden voor de Grondstofjutters. Dit zijn steeds andere borden voor verschillende kustplaatsen. Deze borden worden bij het Kluskwartier, onderdeel van het Welzijnskwartier, voorzien van een houten frame zodat ze op het strand geplaatst kunnen worden.

Wie zijn de Grondstofjutters en hoe werkt het?

Het doel van de Grondstofjutters is om de Nederlandse stranden afval-vrij te maken. “Als iedereen een beetje afval meeneemt op zijn of haar wandeling, is het kustgebied zo vrij van afval! En dat is fijn voor ons, omdat een schoon strand veel aangenamer is om op te zijn. Maar het is ook van groot belang voor zee en kust ecologie. Dieren kunnen verstrikt raken en beland plastic in de zee waar met moeilijk uit te halen is.” Het is de bedoeling dat mensen een tasje halen bij de strandtent waar het bord staat en als ze terug komen met een gevulde jut-tas met zwerfafval krijgen ze een bedankje.

Het Kluskwartier

De borden worden afgetimmerd en geplaatst door het Kluskwartier. Doel van het Kluskwartier is het welzijn van jongeren uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg te vergroten. Bij het Kluskwartier leren jongeren samenwerken en maken ze allerlei dingen van hout. Kijk eens op hun Facebookpagina voor meer informatie. Het logo van het Kluskwartier is overigens ook van onze hand.

Technische info:

  • 3mm dik wit aluminium, geschikt voor buiten.
  • éénzijdig full colour + gelamineerd, bedrukt met UV inkten.