tips

Drie tips om je drukwerk eruit te laten springen

Als je drukwerk als promotiemateriaal in wilt zetten, dan weet je ongetwijfeld dat het moeilijk kan zijn om een ontwerp te bedenken dat goed aansluit bij de doelgroep en tegelijkertijd ook origineel is. Wij merken ook dagelijks bij onze klanten dat dat een lastig punt is. Daarom delen we drie van onze tips met je om te zorgen dat je opvalt en blijft hangen bij je (potentiële) klanten.

Vier ogen

Als je intensief bezig bent geweest met het opstellen van de perfecte teksten en het bedenken van de mooiste kleuren voor je drukwerk, dan kan het gebeuren dat je “blind” bent geworden voor de foutjes. Zo kan bijvoorbeeld een foto toch niet helemaal scherp zijn, of zitten er nog typefouten in je tekst. Daarom helpen wij je altijd met het doornemen van je teksten. Werk dus volgens het ‘vierogenprincipe’ en laat ons of een collega altijd nog even kijken naar je concept.

Plan je drukwerk nauwkeurig

Je kent het vast wel, je hebt snel iets nodig en juist op dat moment staat er een file of is je favoriete drukker op vakantie. Gefrustreerd en gestrest ga je op zoek naar een alternatief, maar toch is het resultaat niet helemaal wat je ervan verwacht had. Misschien wel onze beste tip; plan je bestelling nauwkeurig en het liefste zo ver mogelijk van tevoren in.

Afwerking & Materiaal

Uiteindelijk bepaalt het materiaal en de afwerking de uitstraling van een ontwerp. Hier kunnen wij je goed bij adviseren. Toch is het goed als je vooraf hebt bepaald welk materiaal en afwerking je wilt gebruiken voor je drukwerk. Als je bijvoorbeeld een ansichtkaart laat drukken op ongestreken papier, wordt het effect en de uitstraling van de kaart heel anders dan een glanzend papiertje. Met onze expertise en jarenlange ervaring kunnen we je hier heel goed bij helpen. Kom langs voor een kop koffie en kijk eens rond op ons kantoor wat voor mogelijkheden er allemaal zijn. De keuzes zin eindeloos.

Langs komen? Neem snel contact met ons op!