Puntgaaf drukwerk maakt educatief materiaal voor het Museum van Oudheden

Bij Puntgaaf drukwerk hebben we een nieuwe klant mogen verwelkomen waar we erg blij mee zijn. Het Museum van Oudheden uit Leiden is een klant die ontzettend goed past bij waar wij goed in zijn.

Educatief materiaal
Voor het Museum van Oudheden mochten we het drukwerk van educatief materiaal voor basisscholen en middelbare scholen verzorgen. Dit materiaal wordt gebruikt als schoolprogramma’s voor zowel in de klas als in het museum en brengt de geschiedenis tot leven.

Huisstijl
Tijdens de voorbereiding en gedurende het drukken hebben we op de kleinste details gelet. Voor de omslag van het materiaal voor basisscholen hebben gebruik gemaakt van Gmund Soft Kraft papiersoort met daarop drie keer een laag dekwit. De omslag voor het materiaal voor middelbare scholen is van grijskarton. We hebben rode nietjes gebruikt, zodat de stijl van het educatieve materiaal goed past bij de huisstijl van het Museum van Oudheden.

Van A tot Z
We denken graag aan alles. Puntgaaf drukwerk werkt zowel aan de conventionele offsetdruk als aan de digitale druk. Wanneer de opdracht naar de productie gestuurd wordt, trekken wij onze handen er zeker niet van af. Juist dan blijven we ook nauw betrokken bij het proces. We komen zelf aan de pers kijken en blijven controleren, zodat ongewenste verrassingen zoveel mogelijk uitgesloten worden. Wij zijn dus betrokken bij het hele proces, van A tot Z. En dat is waar Puntgaaf drukwerk voor staat.

Leave a Reply