De verbouwing van het stadhuis van Leiden

Regelmatig voeren wij bij Puntgaaf drukwerk opdrachten uit voor de Gemeente Leiden. Dit keer hebben wij een boek gemaakt over de verbouwing van het stadhuis van Leiden.

Het boek over de verbouwing van het stadhuis is niet zomaar een boek. Het vertelt het verhaal van de transformatie van een historisch gebouw. Wij bij Puntgaaf drukwerk hebben ervoor gezorgd dat het boek zelf ook een waar kunstwerk is geworden. Vanaf het eerste moment hebben wij met de Gemeente Leiden samengewerkt om belangrijke beslissingen te nemen over dit boek

Met onze uitgebreide ervaring en kennis hebben we de gemeente geholpen bij het kiezen van de perfecte materialen voor dit unieke boek. Het omslag is zorgvuldig ontworpen om het karakter van het stadhuis te weerspiegelen. Ook hebben wij geholpen bij het nemen van beslissingen over de afbeeldingen, zodat deze mooi vlak liggen als het boek is geopend. Het leeslint, de genaaid gebonden uitvoering en de prachtige blindpr├Ąge in de linnen band zijn passend bij het eindresultaat van de verbouwing zelf en voegen een vleugje elegantie toe aan het geheel.

De opdracht heeft een jaar op zich laten wachten, maar wij zijn enorm blij en trots op het eindresultaat!