Vers van de Puntgaafpers: Jenever en gin in een mooi jasje

Voor de Stichting Promotie Schiedam realiseerde Puntgaaf Drukwerk via ontwerpbureau Milc een gave jenever en gin verpakking plus magazine die onder andere werd verkocht op het Jenever- en Ginfestival in Schiedam. Ons team had kort de tijd, maar het eindresultaat mag er zeker wezen. Uitpakken is immers een feestje en een mooi aangeklede verpakking maakt die ervaring nog leuker!

Proces
Puntgaaf Drukwerk denkt mee vanaf het begin tot het eind: nadat we de wensen van de klant hadden besproken, konden we het ontwerpproces in. Via Whatsapp hielden we nauw contact met de designer die binnen mum van tijd een schets klaar had liggen. Vanaf daar konden we de eindjes aan elkaar knopen en deed de drukker de rest van het werk, zodat de klant een hele voorraad dozen op tijd had klaarliggen. Tijdens het festival bleken de dozen zo populair dat ze binnen een paar uur waren uitverkocht.

“Als je iets ‘out of the ordinary’ wil hebben, dan moet je bij Puntgaaf Drukwerk zijn. Zij weten precies de juiste partijen te vinden, bij elkaar te brengen en het product tot in de puntjes te realiseren.”
– Anouk van Mil

Bent u door dit product geïnspireerd en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons dan gerust.