natalie's Kookboek

Voorproefje: Natalie kookt!

Hier bij Puntgaaf Drukwerk hebben wij natuurlijk ontzettend veel leuke, creatieve en interessante projecten. Eén daarvan is het kookboek dat we op dit moment aan het maken zijn met Natalie van Natalie’s keuken.

Natalie heeft een heel bijzonder verhaal. Zij kreeg een burn-out en zocht naar voeding waar ze weer wat energie van zou krijgen. Ze begon met het delen van de gezondere maaltijden op Instagram (@natalieskeuken) en op haar eigen website. Al snel bleek dat ze veel succes had. En nu is het tijd voor een boek. Wij bij Puntgaaf Drukwerk mogen dat samen met haar maken.

Het boek komt eind november uit, maar hier alvast een sneakpreview van de eerste druk bij de pers in Amersfoort. Heel erg leuk om het eindresultaat van al ons harde werk te zien. Binnenkort kun je hier meer lezen over het proces en hoe het boek nou uiteindelijk tot stand is gekomen. Nu dus (zoals dat hoort bij koken en eten) een klein voorproefje…

 

pg-nk5

pg-nk4

pg-nk3

Trek gekregen en wilt u het boek alvast bestellen? Dat kan hier. Wilt u zelf iets laten drukken of bent u op zoek naar een mooi ontwerp voor een boek(je)? Bel of mail ons dan gerust!