Eén voor in de agenda: Vijfde editie Interieurinnovaties met print

By 01/11/2018Nieuws
inspirate

Inspiratie opdoen kan gewoon hier op de Haven met Daan, Esther en een lekker kopje koffie. Maar het kan natuurlijk ook door beurzen te bezoeken en deze maand komt er een leuke aan op het gebied van print.

Canon organiseert 14 november alweer de vijfde editie van ‘Interieurinnovaties met print’. Met deze beurs willen zij ondernemers in de interieur- en printmarkt laten ervaren hoe zij met innovatieve printoplossingen waarde kunnen toevoegen aan elk interieur en zich kunnen onderscheiden in de markt. Of het nu gaat om printtoepassingen voor wanden of vloeren of om interieurdecoratie. Deze lustrumeditie vindt dit jaar plaats in DeFabrique in Utrecht.

Innovatie

‘Interieurinnovaties met print 2018’ staat volledig in het teken van printinnovaties en hoe deze passen in de ontwikkelingen en trends op het gebied van interieurontwerp. Tussen 13.15 en 17.00 uur delen toonaangevende sprekers hun ervaringen en voorbeelden uit de praktijk en kunnen bezoekers aan inspirerende break-out sessies deelnemen. Gedurende de dag kan men interactieve showcases bijwonen waarbij organisaties uit de print- en interieurmarkt tonen hoe zij print in interieur succesvol toepassen.

Han Toebast, Business Development & Strategy Director van VanBerlo, geeft een presentatie met als thema ‘De wereld van innovatie, design thinking en experience design’. Edwin Schenk, Director Business Development van de Dutch Design Foundation, gaat tijdens zijn lezing in op de toegevoegde waarde van designers voor het bedrijfsleven.

Textiel printen

Nieuw dit jaar zijn de inspirerende break-out sessies die na het plenaire gedeelte op het programma staan. Bezoekers kunnen zich hier vooraf al voor aanmelden en kunnen het programma op deze manier nóg beter laten aansluiten bij hun specifieke interesses of business ambities. Het aanbod is breed: van een sessie over hoe innovatief denken een bedrijf kan versterken, een presentatie over de mogelijkheden van digitaal textiel printen in interieur en een workshop over wandbekleding tot een sessie over het creëren van hoogte-effecten met behulp van Canon-technologieën -softwareoplossingen en een demonstratie van de Océ Colorado 1640 van Canon.

Gratis bijwonen

Deelname aan ‘Interieurinnovaties met print’ is gratis. Voor meer informatie en aanmelding klik hier. 

Laat jij je liever inspireren bij ons in Leiden? Neem snel contact met ons op, of kom gewoon onverwacht op de koffie.

 

Bron: sign.nl
Call Now Button
Terugbel verzoek