Graficus

Leuk! Puntgaaf Drukwerk in de Graficus

Deze week kregen wij een aangename verrassing op de mat: we worden genoemd in de Graficus met een project waar wij ontzettend trots op zijn.

Graficus is een onafhankelijk maandblad voor de grafische en communicatie industrie. In de rubriek ‘Klant aan het woord’, vertelt Alef de Jong van designbureau Wunder hoe hij de grafische branche ziet. Daarbij noemt hij ook de samenwerking van Wunder en Puntgaaf Drukwerk. Niet alleen werken wij met Wubder samen aan projecten, maar wij hebben ook het visitekaartje gemaakt dat Alef noemt in zijn interview.

Het gaat om een visitekaartje met het logo van Wunder achterop, dat met thermo inkt is gedrukt. Het logo is helemaal zwart, maar als je er met je vingers over wrijft, dan verschijnt er een boodschap. Die boodschap wisselt en kan soms gaan over de tijd van het jaar (denk aan de feestdagen) of aan een project waar Wunder op dat moment mee bezig is.

Wij zijn supertrots op de visitekaartjes (je kunt ze ook bewonderen in ons portfolio. Daarom vinden we het extra leuk dat we onverwachts met één van onze leukste projecten en partners in de Graficus worden genoemd!