lenticulair

“Je gaat het pas zien als je het door hebt…”

Johan Cruijff wist met zijn uitspraken verwondering en verheldering op onnavolgbare wijze te combineren. “Als je niet op tijd bij de bal komt is het echt niet nodig dat je harder kan rennen, je moet gewoon eerder starten.” Focus je op het einde, en je ziet vanzelf waar je moet beginnen.

Bij Puntgaaf drukwerk draaien we het denkproces ook graag om. In onze inspiratieruimte kun je eindeloos veel ideeën opdoen om je creativiteit op gang te brengen. Inspiratie tanken. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook het hele traject vanaf ontwerp tot drukwerk op ons nemen.

Afgelopen weken heb je misschien wel deze ‘lenticulair’ van ons ontvangen. Hiermee kun je heel grafisch twee kanten van een verhaal laten zien; van “Hoera… een zoon”, oude situatie… nieuwe situatie, oud logo… nieuw logo tot bouwtekening… gebouw. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij nieuwe digitale druktechnieken is een lenticulair nu ook prima in te zetten bij kleinere oplages.

Nieuwsgierig? Of zou je ook een gedrukt exemplaar willen ontvangen? Laat het ons weten!

Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom om even langs te komen bij ons op de Haven in Leiden. Maar dat is logisch…