zakelijk drukwerk

Welk zakelijk drukwerk heeft u nodig voor uw bedrijf?

Anno 2017 vinden veel van uw bedrijfsactiviteiten en reclame-uitingen waarschijnlijk online plaats. Toch heeft iedere onderneming nog steeds zakelijk drukwerk nodig. Misschien denkt u meteen aan visitekaartjes, maar ook andere soorten zakelijk drukwerk zijn echt onmisbaar voor een goede presentatie van uw bedrijf.

Onmisbaar: het visitekaartje

Visitekaartjes blijven (ook tegenwoordig) onmisbaar in het zakelijke verkeer. Altijd handig om deze op zak te hebben, wat u ook aan het doen bent en waar u ook naartoe gaat. Het zou zomaar kunnen dat u iemand tegenkomt die nu net op zoek is naar iemand als u. Hoe handig is het dan als u even in uw binnenzak kunt tasten voor een visitekaartje? Als het dan ook  nog eens een onderscheidend en mooi kaartje is, dan scoort u natuurlijk helemaal!

Nette uitstraling: briefpapier en enveloppen

De meeste post wordt vandaag de dag per mail verstuurd. Toch kunt u er bijna niet omheen dat er ook nog weleens een papieren brief verstuurd moet worden. Het is dan veel netter en professioneler wanneer u briefpapier in uw eigen huisstijl heeft. De brief verstuurt u in een envelop met de bedrijfsnaam en/of het logo van uw bedrijf. Op deze manier maakt u een professionele indruk bij de ontvanger.

Makkelijk te verspreiden: folders en brochures

Eigenlijk is het altijd aan te raden om bij de start van uw bedrijf folders en brochures te laten drukken met daarin de diensten of de producten die u levert. Zorg ervoor dat het drukwerk de juiste uitstraling heeft en past bij uw huisstijl. Uiteraard zijn folders ook ideaal voor lokale of regionale promotie. Tegen een relatief voordelig tarief  kunt u uw folders met de post of met andere folders huis aan huis laten bezorgen in een bepaald gebied. De brochures kunt u gebruiken om op aanvraag te versturen naar prospects. Leg ook een aantal folders bij uw bedrijf in de wachtruimte, of bij de receptie: zo kunnen klanten en prospects meteen een brochure meenemen en alles nog eens bekijken op de terugweg.

Buiten de deur: posters en rollup banners

Heeft u een showroom of staat u met regelmaat op beurzen en evenementen? Dan heeft u natuurlijk ook posters en rollup banners nodig. Laat u voor het ontwerp door ons adviseren. Wij zorgen ervoor dat de posters en banners naadloos aansluiten bij uw huisstijl en opvallen tussen de andere bedrijven op een dergelijk evenement.

Wilt u ook een (nieuwe) huisstijl en drukwerk voor uw onderneming? Neem snel contact met ons op!